Subscribe News Feed Subscribe Comments

Helg :D

Så sjukt bäst helg detta är xD Haha. Först var jag med gänget i klassen igår, vi roade oss rätt bra ;) Med vad får ni bilder på sen! höhö. Det var iallafall svinit trevligt : )

I dag: Kvällen började tjorvigt, men slutade underbar;) Jag och Elli drog in till stan för att möta Harila, Alle, Oskar, Jon och Amanda. Sen drog vi på Luleå crusing, så sjukt roliga människor. Träfade bland annat Nathalie från klassen, trevligt trevligt;D Träffade även några från Harilas klass som vi ska gå med på ormbergsmilen, och festa med i sommar. Det var iallafall bra drag där så vi roade oss en heldel. Sen drog vi till svartöstaden för att träffa Jens, Tony, Pia, Hilda, Niklas, Linnéa och Lisette. Där blev vi uppätna av myggorna så vi for ganska snabbt x) Drog sen till Harila där vi skulle hämta hennes moppe, men vi blev lata och stannade kvar där. Det har iallafall varit en toppenkväll :)

Mamma berättade nyss att hon snackat med min syster, verkar bli endel party i Mallorca med. Det blir skooooooj!

I morgon ska jag dela ut reklam för föreningen med Victoria i laget : ) Ska bli trevligt att gå med henne, men fuck va jobbigt att dela ut reklam i flera timmar. Men allting går.. x) Sen blir det att gå ut och käka med mamma och pappa! Jag kommer inte träffa pappi på två veckor när jag åker, saaaakna ;/<3

Nu ska jag sova, men ska först säga: GRATTIS PÅ ARTON ÅRSDAGEN JOCKE ÄLSKLING :D <3 Godnatti ;D


Sitter här och ska egentligen plugga på matten som jag knappt har börjat på-.- Men jag orkar inte. Jag känner mig jätte sugen på att ta en långdusch, eller ett bad :) Men det finns det inte tid till. Blev ingen träning ikväll eftersom det regnat hela dagen, just nu blåser det hur mycket som helst. Det är då man bara ska sitta hemma och ha myskväll. Hejdå : )

Litenlisa.


Jag och mamma började snacka om tårtor idag eftersom jag lyckades komma in på en tårthemsida. Då började hon prata om en gång när jag var liten. När jag var liten bakade mamma alltid mina tårtor, typ barbie tårtor och så vidare. En gång när jag skulle ha födelsedagskalas bad jag henne för en gångs skull baka något annat, jag ville att hon skulle baka en tårta som såg ut som Mimmi. Ett mjukisdjur som jag fick av min syster när jag var nyfödd. Detta djur föreställer en grön hund. När mamma började bli klar med tårtan skuttade jag lyckligt in i köket för att beundra tårtan, och vad får jag syn på? Fel Mimmi! Mamma hade trott att jag menade Mimmi, som är Musses tjej. Så istället för en grön hund hade hon gjort en rosa mus! Jag utbrast: Inte den Mimmi, min Mimmi! Mamma säger att det bara lyste besvikelse ur mina ögon. Och vad gör hon? Jo, snäll som hon är ställer hon sig och bakar en till tårta, som faktiskt såg ut som min gröna Mimmi. Haha, jag får så dåligt samvete när jag tänker på det. Där hade mamma stått hur länge som helst och bakat en jätte fin tårta åt mig, och när jag får syn på tårtan blir jag jätte besviken. Huvva, tur att jag bara var i 7 års åldern^^

Idag har jag haft skola, varit med Lisa och sen ritat en bild som kanske blir mina nya header någon gång i framtiden. Hejdå ;D

Måndag

Har precis kommit hem, blev en kväll ute med the old gang :) Svin trevligt :D
Måste berätta, pajade min rygg i helgen så jag har mest legat. Skulle lyfta upp en tax från golvet och det misslyckades xD Haha, så jag klagar en hel del. Köpte även en ny klänning i fredags, en vit sak. Jätte fin tycker jag ^^

Det som händer i veckan: Vara med Lisa i morgon, ute träning med laget på onsdag. På fredag får jag tandstälnning sen ska jag vara med några i klassen, grilla eller något hoppas jag^^ På lördag ska jag först på Ellis dansuppvisning och sen ska vi mest troligt vara med gamla gänget =) Lär bli en trevlig vecka! Jag tror det var Linnéa idag som kom på att jag åker nästa fredag, inte trosdag. Tack tack xD Haha. Godnatti!
(på bilden ser ni mormors hund Vilma)

Söndag

Hemma igen :) Jag har hett sönder min rygg i helgen så jag har knappt kunnat göra något -.- Känns som om jag har mycket att skriva så jag skriver i morgon istället :) Godnatt!

Torsdag men känns som lördag

Idag har jag varit med Harila :) Vi började med att ta en långsam promenad runt sjön, och bara för att jag var så sjukt sugen på hamburgare kändes det som om vi aldrig kom fram. Till slut lyckades vi ;) Väl innte på Frasses köpte varsitt skrovmål, det var underbart gott :) Ville käka för presentkortet som jag har där före jag åker iväg. Har som sagt stört mig på att hamburgarna är så konstigt, precis samma sak nu -.- Haha x) Men gott var det iallafall :D Dessutom får man gratis varmchoklad, det utnyttjades minst sagt. I morgon ska jag träffa Harila igen ;P Sen far jag iväg till mormor under helgen! Hejdå :)


Rest in peace

Onsdag!

Hello :) Idag har det hänt rätt mycket.. faktiskt.

Började med att jag kom till skolan, typ tjugo min för tidigt -.- Som tur är kom Mia efter en liten stund ^^ satt och pluggade till provet som började nio. När vi var klar med provet fick vi sluta, underbart ^.^ Drog på stan med Emma, Mia, Linnéa och Martina en stund, de fikade och så ;P Sen drog jag hem, väl hemma ringer mamma och frågar om jag ska med till Akvariumcenter, jag följde med eftersom jag ändå skulle lämna in min ål. Sååå jag gjorde det x) Påväg hem visade jag mamma en svullnad som jag har på armen, så hon körde till vårdcentralen där vi fick vänta länge -.- Dom satte på någon smörja och något stort plåster som jag ska ha några dagar till inflammationen är borta.
När vi kom hem käkade jag och for iväg med Elli till Mode & designs modevisning. Den var bra, Fanny var med=) Vi träffade även Anna och Linnéa där;D
Sen drog jag och Elli till hemmakväll där vi hyrde två filmer och köpte två chipspåsar. Körde sedan hem, nästan hemma fick vi syn på en man som låg på trottoarkanten helt däckad, men han rörde sig lite. Körde iväg en bit och ringde hem till pappa som sa att vi skulle ringa polis. Mannen började gå men vinglade jätte mycket så det var lite scary. Vi ringde iallafall polis och dom skickade dit en bil, vad som hände sen vet jag inte.

Under kvällen var jag, Elli, Jens, Tony och Lisette hos Elli och hade film mys^^ Hade egentligen tänkt dra upp på berget och grilla men vädret har varit så sjukt konstigt ;O Ibland sol och fint och ibland regn, så det fick bli en innekväll ;p Det var jätte trevligt iallafall! Ska snart lägga mig och sova, i morgon far syster iväg på först Cheerleading SM och sedan till Mallorca ;P Träffar henne om två veckor, i Mallorca. Nåja, blir galet tomt utan henne hemma ;O Men allting går! Godnatt gott folk.

Tisdag!

Sötnosar :-*
Jag är sämst på att uppdatera-.-
Igår gick jag, Marre och Elli på promenad för att se vars äldreboendet som jag och Marre sommarjobbar på ligger! Det var jätte trevligt :) Kom hem runt fyra, gjorde mat och sen satte plugget igång-.-

I morrn har vi prov på 20 sidor så det blir en massa ännu mer plugg idag. Men även träääning :D Jag är svinit sugen på ute träning, men det blir icke. I morgon ska jag på modevisning som Mode och design håller i, Fanny ska vara med så jag och Elli drar och kollar :) Efter det ska jag träffa the old gang, om vi kommer på någonstans att vara.

Hadet gotti :) Hejdå

Grattis Norge!:)

Norge vann Eurovision song constest i år :) Inte min favori, men den var bra. Synd att det gick så dåligt för Sverige bara.

Läste idag att några ungdomar i Gällivare hittat ett huvud i en bäck när dom var ute och grillade. Helt läskigt. Något jag la märke till var dock polisens idiotiska kommentar: "Vi vet inte om det rör sig om ett brott eller inte än." Kom igen, en människa tappar inte huvudet bara så där, och för att hugga av sig huvudet ska man göra det riktigt bra. Smartass;)

Godnatt :D

Lördag

Hallå :)
Tänkte berätta lite om gårdagen. Blev att vara med Kim, Ville, Jon och Elli igår kväll. Jag och Elli tog en promenad till Svartöstan där vi skulle möta Ville. Vi hittar nämligen inte till svartöberget så bra x) När vi kom fram var inte ville där, han hade dragit upp till svartöberget för han var sen, så det var bara att vända och möta oss, vilket är en liten bit. Halv vägs upp till berget ringer Kim och ber oss möta han med, så vi fick vända. Smått trötta i benen ;O Tyvärr fick vi syn på en vaktbil eller liknande som körde in på området, och eftersom man egentligen inte får vara där så drog vi därifrån. Efter ett tag kom Jon också, och vi gick till stranden och gjorde upp eld. Blev jätte mysigt :D Lägger upp några bilder.

Ambitioner

Jag känner mig som värsta nörden, sitter vid datorn och fryser om fingrarna.

Jag har märkt att det är många lärare som tror att jag pressar mig själv hårt. Idag på utvecklingsamtalet gick jag veta att jag ligger på G+-VG i matte, och jag med pissigt besviken x) Hade hoppats på bättre. Samma sak med bilden, har fått VG i bild, hoppades på MVG så där blev jag också besviken. Dessutom blir jag snuskigt besviken när jag får G, som numera kallas för "bara G" när det står i mina egna betyg. Får jag VG är jag nöjd, men först när jag får MVG blir jag JÄTTE nöjd! Förstår inte riktigt vad som hänt, kanske har jag börjat ta skolan mer på allvar nu när jag börjat gymnasiet?:) Mina gamla vänner vet att jag var jätte glad över ett G på högstadiet. När jag fick VG var jag över lycklig och MVG existerade knappt. Bara i teknik, där jag hade MVG en termin. Efter det MVGet svävade jag på moln i flera dagar :) Dessutom satsar jag hårt på träningen, fastän jag bara har två i veckan numera. Just före tävlingen tränade vi en massa, vilket satte en viss press på mig. Jag är en sån människa som inte är nöjd över att vara halv bra nu förtiden. Ska jag in på tävlingsmattan ska jag ha tränat så pass mycket att jag känner mig säker. Jag vill kunna springa av mattan med ett stort leende och veta att jag verkligen gjort allt jag kunnat för att prestera så bra som möjligt under minuterna som vi tävla. Under tiden som vi tränade till tävlingen satte jag skolan lite åt sidan, vilket inte var så populärt hos en del lärare. Anledningen till att jag gjorde det var att jag helt enkelt inte orkade med både skoa och träningar. Just före tävling var jag i skolan, kom hem, åt, for iväg till träningen och först SEN efter träningen kunde jag börja med plugget. Det orkade jag inte, och jag prioriterade tävlingen lite före skolan. Något som jag verkligen inte ångrar, men på sätt och vis är jag tacksam för att det bara är 1-2 tävlingar per år. Jag skulle inte palla att satsa på träningar och skolan året runt, inte när man tränar mer än 2-3 ggr/vecka, då blir det för mycket. Under tiden jag tävlingstränade var det 2 lärare som föreslog att jag skulle hoppa över tävlingen. Vilket verkligen fick mig att fundera på vad de lärarna vet om lagsporter. Man sviker inte sitt lag veckorna före tävling, man gör bara inte det. Jag tror aldrig jag känt mig så sur på en lärare som när de lärarna gav det förslaget. Tyvärr x) Men jag fortsatte och allting gick finfint! Jag fick till och med MVG på ett prov som var i samband med tävlingen. Idag på utvecklingsamtalet påpekade min mentor att jag verkar ha väldigt höga ambitioner. Är det en bra eller dålig sak? Jag skulle svara att det är bra så länge man inte pressar sig själv så man mår dåligt. Just nu känner jag ingen press alls, så jag kan inte riktigt se det som en dålig sak. Jag är mer glad för att jag försöker mer än jag gjort tidigare på högstadiet :)

Dator -.-

Sitter på datorkunskapen nu -.- Nyss haft utvecklingssamtal och slöat lite i korridoren för att lyckas missa liiiite av datan, men jag misslyckades. x) Dator är sämst, fick dock veta att jag har chans till MVG, vilket borde ha gjort mig pepp. Men icke ;) Har vart en slö dag idag trots att den är lång. Var någon från kyrkan i skolan på morgonen och vi gjorde nån kortsak, det var nice.

Jag var med Fanny igår, vi drog till TA och köpte tre wienerbröd. Det var super trevligt :D Drog sen hem. Snackade lite emd Elli och städade på kvällen. I morgon är det matteprov så jag har en väldigt kul eftermiddag attt se fram emot ;) I helgen blir det kanske att vara med Kim och Ville på svartöberget eller Gültza(stavning?). Förhopnningsvis med Elli också^^

Jag bloggar säkert ikväll igen, känner att jag slöat till med både blogg och bdb lite smått.. ;P Ciao!

Helgen blev jätte bra :) Slöade fredag, tränade och umgicks med folk på lördag, mysdag med harila på söndag. En snabb sammanfattning ;) Jag och Harila roade oss med att slinga våra hår, igen ;) Jag känner mig svin dum, för Jocke fyller år 30 maj, och jag åker till Mallorca 5 april. Igår smsade hans mamma och frågade om jag ville komma ner helgen. Jag som inte ens tänkt på att det är just hans arton års dag-.- Men men, det ville jag såklart. Hon sa att det skulle komma släktingar och sånt dit, vore svin kul att träffa dom. Men så kommer vi då till problemet: Mallorca några dagar senare, och jag hittar inga billiga flygbiljetter :( Får vi inte tag i billiga kan jag inte åka. Men jag får hoppas på det bästa :) Smått surt att missa sin pojkväns 18 års dag.

Igår åskade det :D Trodde Rebecca skämtade när hon sa det eftersom det var så kallt ute. Men det gick verkligen åska, haha. Ett tecken på sommar <333
Ska sluta skriva nu, ciao!:)


When reality becomes better than dreams..

Godnatt

Tror inte att någon missat det men jag har gjort en ny header. Så det blir nog den här designen ett tag, känner mig riktigt nöjd nu faktiskt :) Hoppas ni gillar det med.

Jag lägger upp en bild på min nya klänning (som sitter på en glad och lycklig
Elisa) som jag fick av min syster för några dagar sen, hon använde den aldrig och jag tog gladeligen emot den! Kommer säkerligen använda den en hel del i sommar, speciellt på party :) Godnatt med er.

Torsdag och fredag!

Igår var det NP i engelska, läs och hör. Satan vad första saken i läsförståelsen var :S Kunde typ inget. Efter NP hade vi en väldigt oseriös engelska lektion ;) Haha det var faktiskt kul, vi körde nån ritsak på tavlan. Efter skolan blev det en heldag med Rebecca, vi färgade hennes hår och slingade mitt lite men mitt syns inte så mycket men jag är nöjd :) Hennes blev fint :D Lägger upp en bild på det nedanför. Köpte även shorts som jag också lägger upp bild på ;D Köpte dom på Cubus för 249kr, svin sköna. Vet inte hur länge jag spanat efter sånna ;)

Idag slutat vi tolv efter våran som vanligt oseriösa omvårdnadslektion! (någon som vill protestera?..;)) Efter stan gick jag, Martina, Linnéa och Emma på stan en sväng! Då köpte även Linnéa jeans shorts. Jag blir så avis när jag ser alla som bara kan shoppa upp sina pengar, medans jag måste spara. Det suger! Men jag kommer glädjas åt det i Mallorca. Inte sååå länge kvar nu, och shises va mina fina vänner kommer få höra mitt Mallorca tjat, som redan satt igång. Har kommit på tre saker som jag ska kolla på!:
Väskor
Skor
Kläder (of course)
Men, jag har ett svagt minne av att det fanns mycke skor och väskor i Mallis. Speciellt på marknader :) Så det kan bli intressant.
Men nu tillbaka till dagen. Elli kom till Smedjan när hon slutade, sen drog vi till mig och bakade kladdkaka, mums! Hon drog hem nyss för att dra vidare på dansen :)
Mamma har lovat att köpa ett paket mango sorbet åt mig, vilken lyx va?;) Så jag ska sitta och smaska i mig ett sånt paket ikväll! Förhoppningsvist inte hela.
I morgon blir det att träna och sen vara med en massa folk hos Tony på kvällen, han fyller år :) Det blir nog en trevlig kväll!
Hejdå folk ;D

Färgning på Rebacca :D....




..och resultat! Hon är inte röd längst ner, hennes röda tröna som får det att se ut så.


Mitt hår, inte så stor skillnad som ni ser. Lägg märke till mitt svinheta alldeles för litet linne (;

Ellipelli som jag var med idag, smsar som vanligt (;

Haha okej, jag är elak. Jag skulle faktiskt inte vara såhär elak men Vilhelm skickade det här och jag höll på att garva ihjäl mig :D :

95% av alla tonåringar skulle få panik om Tokio Hotel stog på toppen av ett 10 våningshus, beredda att hoppa.
Kopiera detta om du tillhör dom 5% som skulle ta med sig popcorn, sina kompisar och samlas nedanför byggnaden och skrika: JUMP!, JUMP!, JUMP!'

Uuuusch!

Seriöst, just nu hatar jag verkligen matte. Och älskar chokladbollar, höhö. Nää men, jag var ju varit borta svin mycket så jag missade sista lektionerna före provet, missade provet och nu lektionerna efter provet och jag hade inte ens gjort klart matten när jag blev sjuk -.- Skulle göra provet i tisdags men fick feber i måndags. Så jag har inte alls fått den hjälp jag hade behövt. Såå jag ska fråga Bosse om hjälp i morgon, annars kommer jag få IG. För jag fattar inte ett skit av de sista sakerna. Tyvärr -.- UUUUSCH!! Ursäkta för mitt lilla vredesutbrott, godnatt -.-

Ny design.

Hej gott folk. Idag har jag gjort om bloggen rätt mycket, dock är det bara tillfälligt då jag inte känner mig riktigt nöjd med bakgrunden. Tyckte det var dags att byta lite, så jag gjorde det. Ska försöka hitta en lite färgstarkare bakgrund, tyckte denna var smått tråkig. Om det är svårt att läsa texten eller något får ni säga till ;)

Sjuk -.-

Seriöst va less jag är :S Förra veckan gick jag skola måndag, sen var jag hemma eftersom jag hade så problem med munnen efter operationen. Igår var jag i skolan, när jag kom hem kände jag mig helt hängig så jag sov en stund. När jag vaknade tog jag tempen och upptäckte att jag har feber-.- Så jag är hemma, men i morgon ska jag fan i mig till skolan, vill inte missa det. Vi ska till nå ställe och kolla på nått. Ni får veta mer sen x)

Igår efter skolan drog jag, Emma och Mia in till stan och köpte varsin Daimglass. Gosh va gott det var :D Vår<333
Hejdå folket!

Lördag

Tjoho :) Blev en jätte bra kväll igår! Jag och Jenny tog moppen och for till Tonys stuga. Det blev jag, Jenny, Jens, Jocke, Tony och Lisette :) Blev en massa prat och en heldel skratt. Jag och Jenny drog hem vid tolv, vad är inte värre än att vara inne i skogen på natten?-.- Usch. Det var inte kul att köra hem, det kändes som att ett djur eller något skulle börja springa efter moppen, haha.
Nåja, jag fick iallafall inviga min kamera och det var inte illa ;) här får ni två bilder!

I morgon blir det skola igen :) Ciao!

Ny kamera


Var idag och köpte en ny kamera, blev en grön Casio ex-z85. Jag är nöjd, det är en uppföljare av den gamla som blev stulen. Liten och enkel att ha med, dessutom får jag en ny om den blir fuktskadad när vi åker till Mallorca, och det är ju lite proffsigt.
Var med Hanna igår kväll, det var jätte trevligt:) Vi satt och surrade en heldel, sen satt vi och kollade på youtube och hittade detta:

Så sjukt söt unge <3 Och så jävla bra ;O

Idag blir det nog att träffa Jens och kanske någon fler, vet inte vad vi hittar på. Men men :) Det var allt från mig just nu, ciao.
 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates