Subscribe News Feed Subscribe Comments

-.-

Klev i morse upp 06.00, for iväg med Harila till skolan som började kvart över åtta. När jag kom dit var ingen där -.- Ringde till en lärare och hon sa att vi inte har något individuellt val förren nästa vecka... xD Tjohooo! Hade alltså pallrat mig upp 6 i morse när jag egentligen var ledig.. xD Gick iallafall hem och sov, så nu är jag säkert gnällig x) Nåja, en ledig dag är aldrig helt fel iallafall :D Ciao!

Slutade tidigt idag som vanligt, 10.30;D Fick äve veta att jag kommer sluta 11.35 på torsdagar. Förstår ni vilket underbart slött schema jag har?^.^ Nåja! Efter skolan drog jag hem, satt hemma en stund innan jag for iväg för att handla med Mia :) Ska snart vara med Elli tror jag =)
I morrn drar jag till Piteå direkt jag slutar, hemma på lördag. Då blir det förhoppningsvis fest med Harila:D

Pappa fyller år idag, grattis till dig! :)<3

Nya skor!


Sitter nu hos Harila efter några väldigt jobbiga timmar i skolan.. x) Började kvart över åtta och gick till elva :D Gick sen för att köpa skorna, jag älskar dom :) Efter att ha köpt dom drog jag hem och käkade en macka och stekta bananer ^.^ Yummy! Sen drog jag hit och lär blir här till ikväll ;D Ska käka nutellaplättar här som middag, bara onyttigt..;) Är btw stolt över att kanske lyckats fixa Spotify till Harila :D TJoho. Fjortisbild på mig och bild på skorna ;D

Idag var det skola, igen. Vi fick nån lista på saker som vi skulle visa ettorna, typ en rundtur i gymnasiebyn x) Efter det slutade vi, då var klockan typ elva :) Träffade Elli påväg hem så hon hängde på och vi gick på stan en stund, vi hittade skooor :D Likadana fast jag ska köpa svarta och Elli kanske köper bruna. Galet snygga iallafall, så jag köper dom i morgon. Efter stan drog vi hem och bakade en tårta, då dök även Harila upp :D Och lite senare även Emil :) Det var jätte trevligt! Käkade sen middag, det tog galet länge med tanke på min mun.............. Sen drog jag iväg till Mia! Vi for på en rätt lång men härlig cykeltur innan vi till sist drog hem till henne igen :) Nu är jag hemma och ska snart ta en låååång dusch! (dvs tills vattnet tar slut..)

På fredag blir det Piteå, på lördag 19.00 är det tydligen tryout i cheerleadingen. Hade tänkt satsa på A-laget men det blir B eftersom jag inte pallar göra en ramsa och en dans, det sög. Har 4dagar på mig, inte ens chans att jag lyckas :S Huvva. Nåja! Ni får en vacker bild på mig, Elli och Harila som togs före muckfotot i nian. Duschen väntar, ciaaaaooo;D

Vaknade 6 i morse, smått jobbigt med tanke på att jag inte somnade förren ett tiden. Men det gick ;D Och som tur var hade vi ju inte en allt för jobbig dag idag. Det jobbigaste var tandläkaren som jag var hos 07.50 -.- Nu är min mun full med järnskrot, mindre snyggt kan jag säga x) Men ska man vara fin får man lida pin, som man brukar säga-.- Harila var lite lagomt road där hon satt, tack för att du följde, än en gång :D Jag har galet ont nu också x) Blir att käka flytande i några dagar nu. Nåja, skolan gick fint, vi fick scheman sen slutade vi typ. Jag gillar mitt schema, slutar 11.10 varje fredag. Mindre trevliga måndagar då jag slutar 16.40... nåja.
Hittade igen nån sak som vi gick utanför Ullevi före Madonna, man kan beställa flygfoton från konsterten så jag ska göra det ;D Ciao!

:)

Vaknade för en liten stund sen och kom på en sak som jag är mindre glad över. Tandställning på måndag -.- Jag var helt säker på att jag skulle få den på måndag, av någon anledning är jag itne lika säker nu.. x) Jag skrev förresten till Mia igår att jag får det till veckan, läs detta-.-

Elisa. säger:
jag får tandställning på måndag
Mia. [; - säger:
sponsrad av sj ;) haha, nej förlåt, skojja
Mia. [; säger -:
hahaha

Tack.. xD
Nåja, idag blir det att måla! Får se om Ellipelli och Harila kommer förbi en sväng innan jag åker iväg till mormor ;D ciaaaao!

Gokväll

Jag är sämst på att uppdatera känner jag och jag har bloggtorka, känner jag -.- Men jag gör ett försök ;)
Spenderade tisdag och onsdag med herr Anders som reste hela 6 mil för att umgås lite :') Det var super trevligt! (jag lägger upp en bild på honom och Tindra)
Igår, när Anders satt sig på bussen drog jag hem för att slöa. Elli slutade dansen nio så jag bestämde mig för att dra dit runt halv elva. Det var mysigt och det slutade med att jag sov över där ;D Första gången jag sov där btw, lite illa med tanke på hur galet mycket vi umgås och eftersom hon bor på min gata och vi känt varandra i en massa år. ;O Men men :D Ringde min mor när jag vaknat eftersom jag länge tjatat om att måla om mitt rum och kom på att jag och Elli kunde gå och köpa målafärg och göra det. Hon kom helt plötsligt med förslaget att vi skulle köpa nya tapeter xD Såå när hon slutade for vi till några ställen och tittade på tapeter, resultatet blev en burk röd färg x) Ska dock beställa en fototapet när vi hittat en snygg ;D Så i morgon målar jag om mitt rum så det blir knallrött (om man kan säga så?), sen far jag till mormor på eftermiddagen och kommer hem på söndag ;D Skolan börjar på måndag och jag ser konstigt nog fram emot det, dock endast pga kompisar;)<3
Hejdå från mig!

;O


Fredag- lördag blev det att dygna ;) Och vi lyckades!:D Kvällen började med att jag, Elli och Harila gick och mötte Jossan, William och Emil. Vi köpte det vi skulle ha inför natten innan vi drog hem till mig. När vi kom hem upptäckte vi att internet lagt av igen -.- så vi kunde inte använda spotify-.- Blev att lappa ihop en egen lista av musiken alla hade på telefonerna vilket funkade rätt fint ;) Runt halv ett skulle de till hertsön så vi följde dom dit innan vi gick hem igen och dansade :') Helt sjukt kul. Runt fem på morgonen började vi se film, jag diskade dock ist för att hålla mig vaken.. x) Sen hände inte så mycket mer, vi satt och snackade och sånt. Måste erkänna att timmarna runt 06.00 var riktigt plågsamma, men det gick. När klockan var runt halv tio började vi se Hotel Rwanda och efter den drog vi in till stan. Påväg till stan jag jag förbi sommarjobbet och hämtade intyget, jag är jätte nöjd ;D

Tappade även rösten igår, konstigt med tanke på att jag egentligen inte mår dåligt. Bara att jag inte kan prata ;O Skulle ha åkt till Lillpite idag, men om jag inte kan prata känns det rätt dumt. Jag längtar verkligen dit, jag får åka när jag blir frisk.

:)

Inatt blir det dygna med Harila, Elli och Jossan :D Får även besök av några vi träffade igååår :) Blir kanske att dra ut till något ställe.
I morgon blir det att sova och på måndag blir det Piteå med Harila ;D
Tjingeling!

Jag älskar livet.

Fredagkväll

Igår blev en rätt virrig dag. Började med att jag ringde till jobbet för att höra om jag borde komma eller inte, de tyckte att jag skulle stanna hemma eftersom jag har ont i halsen. Så blev det också, jag stannade hemma, tog mig upp ur sängen vid ett nån gång -.- Vid tre skjutsade vi syster till flygplatsen, blev dock att åka och hämta henne direkt vi hunnit hem eftersom hennes plan blivit överbokat och hon fick 3000kr om hon tog ett senare plan ;) Det var jobbigt att säga hejdå iallafall, hon ska bo i Malmö i tre månader så det kommer inte bli liiiite tomt hemma. Hon verkar iallafall inställd på att flytta tbx till Luleå igen sen=)

Bestämde direkt jag kom hem med Elli att vi skulle sitta och se film och tröst äta hos henne, så blev det dock inte. Harila ringde och de skulle träffa några på bergviken och sen dra till bergnäset. Jag och Elli hängde på så runt tio cyklade vi först till bergviken för att möta dom, sen vidare till bergnäset där det var party. Träffade massa trevligt folk:D Elli och Jossan hem efter ett tag =/ Jag och Harila stannade kvar ett litet tag innan vi cyklade in till stan för att käka på MAX<3 :D Sen for vi till bergviken och började se film innan vi slutligen drog hem ;) Trevlig kväll blev det iaf ;D

Göteborg :D<3

Jag är hemma i Luleå sen några dagar tbx, kom hem söndag kväll i världens åskoväder. Det åskovädret slog ut vårat internet och jag har därför inte kunnat uppdatera-.- Men nu är det tillbaka, så här kommer ett inlägg om en av de bästa helgerna i mitt liv.
Torsdag 6 augusti
Resan ibörjade på torsdagen, klev upp 6 på morgonen och väntade in Lisa och hennes mor som skulle skjutsa oss till Kallax flygplats. Jag har för mig att de kom runt halv åtta, planet gick kvart i åtta. Runt tio var vi framme på Arlanda. Vi hämtade väskan och checkade in den igen, sen gick vi omkring mellan terminalerna ett tag innan vi slutligen la oss på varsin soffa och slöade. Vi hade drygt 4h på Arlanda innan planet till Gbg gick. Vi kom tillslut fram till Gbg, Moa som vi skulle bo hos plockade upp oss på flygplatsen, hjälpte oss med spårvagns/busskort och skjutsade oss till hennes lägenhet som vi skulle spendera nätterna i. Under våran slötid på Arlanda hade jag och Lisa kommit fram till att det vore kul att dra på Liseberg så efter att ha lämnat av alla grejer hos Moa fixade vi oss och drog iväg dit :D Vi var inte där förren på kvällen så vi bestämde oss för att köpa kuponger till att åka Balder och Kanonen. Vi bestämde oss även för att åka flumeride, en vädligt blöt upplevelse då jag och Lisa tog en del mindre kloka beslut. Jag såg ut som en blöt hund när vi klev av, Lisa var också blöt men hon hade mig som skydd.. x) När Liseberg stängde tog vi spårvagnen hem och sen var den dagen slut.


Fredag 7 augusti

På fredagen var det inplanerat shopping, och så blev det:D Ni tror inte att jag längtat liiiiite efter den dagen?! ;O Under dagen shoppade jag för ungefär 1500kr som jag sparat ihop. Lisa shoppade för ungefär lika mycket och vi var bra lyckliga när vi kom tillbaka lägenheten efter 7h i stan. På kvällen drog vi till Valand och käkade på Burger King, min kycklingburgare var inte god alls, det ska vara Max.


Lördag 8 augusti

Vaknade runt elva av att Lisa kom in och sa att hon blivit sjuk och behövde på ett apotek, stackarn :S Släpade mig upp, käkade frukost och vi gick iväg för att söka ett apotek. Det vi hittade var stängt så det blev att åka in till stan. Efter att ha varit på apoteket gick vi runt lite innan vi åka tillbaka till lägenheten för att vila upp oss inför Madonna :D När klockan var runt 17 började vi åka mot stan för att hitta ett Max att käka på. Vi gick till någon informations sak och de sa att det enda som fanns inne i stan fanns vid gamla Ullevi. Vi gick dit och käkade, när vi var klara började vi gå mot Ullevi. Vi väntade oss att få stå i världens fetaste kö, men så blev det inte. Utanför Ullevi stod dom och sålde T-shirtar med Madonna på, vi kunde självklart inte låta bli utan köpte varsin. Det var den dyraste T-shirt jag köpt, vi betalade 320kr/st -.- Men man är inte och ser Madonna allt för ofta;) Vi fortsatte mot ingången, när vi skulle gå igenom funkade inte Lisas biljett, vi hann inte bli liiiiiiite nervösa :S Men vi fick iallafall komma in, tack snälla. Det var ingen kö alls för att komma in, vi gick bara in och satte oss på planen. Efter ett tag ställde vi oss för att hitta bättre platser och hittade några som var jätte bra. Vi stod så långt fram man kunde komma med våra biljetter och slapp därför kolla på storbilds skärmarna. Vi var på Ullevi runt 19. 20.00 började förbandet som var nån tråkig DJ -.- inte förren 21.50 satte Madonna igång, konserten höll på i drygt 2h. Det var bland de häftigaste timmarna i mitt liv, konserten är det absolut häftigaste jag sett :D Det var underbart att kunna kolla direkt på henne och inte på skärmarna också. Under konserten hyllade hon även Michael Jackson, en dansare var utklädd till honom och dansade som honom. Efter konserten spelade de upp hans musik samtidigt som Ullevi tömdes på folk=) Påväg ut köpte jag en affisch på Madonna där det står Sticky and sweet tour på. Vi for sen hem och packade, var i säng nån gång runt tre. Jag har inga bilder på Madonna just nu eftersom man inte fick ha med kamera på konserten, dock tog Lisa bilder med sin telefon som jag lägger upp sen när jag har fått dom :) Lägger upp en bild som Moa tog på oss när vi skulle åka iväg!

Söndag 9 augusti

Vaknade kl 6 efter tre timmars sömn. Gick upp, packade klart, pratade lite med Moa och gick iväg mot spårvagnen för att åka till Centralen. På Centralen köpte jag aftonbladet där det stod en hel massa om Madonna :) Sen satte vi oss på tåget och där satt vi mellan 08.00 och 13.00. En sjukt seg resa, speciellt när man kände sig lite lagomt dryg och trött. Tyvärr inte nog trött för att kunna sova-.- Lisa sov dock, så jag lägger upp en gullig liten bild på det. När vi tillslut var framme i sthlm började vi söka efter skåp att låsa in våran resväska i, fanns det? Nej -.- Så det blev att släpa runt på väskan i sthlm. Vi gick iallafall runt nån timme innan vi till slut satte oss på en bänk med varsin cola, smått less på att vandra omkring. Planet skulle inte gå förren 20.30 på kvällen så vi hade några härliga timmar på arlanda att se fram emot, om vi inte hittade på något att göra i Sthlm. Men! När vi satt där på bänken kommer Marre och Josse fram :D Tror ni inte liiiite förvånade vi blev? Hur stor är chansen att man träffar på kompisar från Luleå mitt i sthlm? xD Dom räddade iallafall våran dag ;) Istället för att åka till Arlanda gick vi med dom till gamla stan och satte oss sen och solade på en brygga. När klockan var runt 18-19 så for alla vi fyra till Arlanda :) På Arlanda upptäckte jag att jag tappat leg och bankkort. Blev lite problem när jag upptäckte det när jag skulle checka in -.- Men dom lyckades lösa det på något sätt så jag fick komma med iallafall ;) Jätte stort tack till Josse och Marre som gick runt på Arlanda och sökte och frågade personal efter det:) Igår fick jag ett brev från Arlanda om att de hittat mina saker, direkt jag ringt dit skickar de upp dom. :D Här kommer lite bilder från söndagen:)

Tack Lisa Lejon för en helt underbar resa och för att du fullföljde planerna trots omständigheterna :) <3

Göteborg nästa!:D

I morgon drar jag och Lisa äntligen till Gbg:D I morrn blir resdag, fredag blir det shopping, lördag blir det Madonna och på söndag blir det hemresa, om allt går enligt planerna:) Jag har inte ens börjat packa så jag känner mig lite smått stressad;O Nåja, hejdå :D

Bilder!

Goddag, idag har jag haft den intressantaste dagen någonsin. Tröttat mig igenom en dag på jobbet, städat ihjäl mig, varit hos Elli och ska snart städa klart -.- Anledningen till detta inlägg är är LK bilder, så här kommer dom:) Mååånga!

Bilderna är vända fel, den längst ner är första bilden på kvällen och den sista är sista bilden från kvällen.


































Detta blir ett kort inlägg, bättre än ingenting x) Igår var det LK iallafall ;D Bästa kvällen! Hade så satans kul, var först på förfest hos Hanna med lite folk sen drog vi in till LK och roade oss:D Riktigt kul var det! Var i säng runt tre och gick upp åtta i morse. Runt tio nån gång gick bussen till Piteå och dagen har jag spenderat i Lillpite med snubben på bilden, även kallad Anders ;) Svin härlig och slö dag :)
Bilder från LK lägger jag upp i morgon! Godnatti.

Har precis tagit mig upp ur sängen-.- Har dock hunnit diskutera en sak med min mor. Vi ska höra med mormor om min katt Kickan får flytta till henne, vilket borde vara några problem. Anledningen är att hon varken accepterar Sigrid eller kattungarna, hon fräser direkt dom kommer i närheten. Dessutom älskar hon att vara ute och vi misstänker att hon är född ute. Hon kommer in för att äta och för att sova, om jag hämtar in henne. Mormor bor ute på landet så det kan inte bli så mycket bättre. Jag hoppas hon får komma dit för jag vet inte hur länge vi kan ha kvar henne annars ;/

Fick även veta att den svart-vita kattungen är min bara min:D Och att Linn ska ha med sig den svarta. Eftersom den svart-vita är min fick jag döpa den och den heter nu Tindra :)
 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates