Subscribe News Feed Subscribe Comments

Halloweenfest

Jag hade verkligen sjukt kul igår, var massa roliga människor och sånt. Men nu, dagen efter har jag insett att det verkligen spårade ur. Vi var först för lite folk, så vi drog hit lite fler. Detta ledde till att dom ringde typ alla sina kompisar och sa att det var fest, FASTÄN vi bad dom låta bli. Tillslut var det massa människor här, på tok för många. Jag hade koll inomhus, folk skötte sig snyggt, ingen spydde ens eller något. Enda felet här var att några rökte på inne på våran toa. Kom igen killar? Förutom det var det många som snodde sprit, som alltid. Glömde ha koll utomhus, vilket självklart lett till att våra grannar är arga på oss. Några kastade sönder grannens/grannarnas pumpa/pumor? Visst, en sån liten och säkert kul grej. Men tänk på småbarnen som suttit i timmar och fixat sin pumpa som dom är jätte lycklig över, varför kan man inte unna dom lyckan att få ha den stående över halloween? Nu måste vi lägga ut 200kr för att grannarna åkt runt hela luleå för att få tag på en ny pumpa. Så sjukt omoget. När festen slutade runt två var det rätt lätt att få ut folket, fick hjälp av Solo, Krille och Alex som drog ut några killar från toan.

Jag fattar verkligen inte, om man är bjuden på en fest, är man inte nöjd över att man blivit bjuden då? Kan man inte ha kul utan att sabba och göra folk besvikna? Detta var sista gången för mig att ha fest, tyvärr. Det mest tråkiga var att jag vet vilka många av dom som sabbade och rökte på var, jag har ingen respekt alls kvar för er, liksom många andra på festen inte heller längre har. Jag avslutade redan två, och det är jag glad för. Nästa fest jag kommer ha kommer jag ha med folk som jag känner, jag kommer aldrig mer göra misstaget att släppa in massa okända. Det märkliga var att jag visste vilka många var, men jag hade fan inte kunnat tro att dom skulle röka på inne på vår toa eller gå runt och störa grannarna.

Tack Rebecca Harila och Elli som hjälpte till att fixa till huset före, tack Harila för att du hjälpa mig och städa flera timmar på natten. Tack Daniel Malmström för att du fanns där strörre delen av kvällen, det kändes tryggt, jag hade inte velat ha festen utan dig, sjukt kul att lära känna dig lite :) Tack Solo, Krille och Alex som hjälpte mig få ut de sista människorna från festen, jag hade inte klarat det utan er. Tack till Elin, Linnéa Fjällström, Emma J, Linnea Svallfors och Carro för att ni höll koll och sa till mig när det var något som hände. Utan er hade det aldrig varit något fest, jag hoppas ni fick en bra kväll :)

Det var allt för mig

Jag stör mig rätt mycket på att nästan hela mitt lov har gått åt till att få mitt rum klart. Men men, när ska det annars göras?:P

This is it <333

This is it var bäst;D Michael Jackson är bäst <333 Filmen var huuur bra som helst! Enda jag saknade var några av hans lugnare låtar, men man kan ju inte få allt ;)


Jag älskar verkligen Joakim Gidlunds humor.. xD Pratade med honom igår om kattungarna och han sa: Dom är håriga, luktar skit och är osociala. Precis som ni tjejer..
Haha så cleant xD Jag höll på att garva ihjäl mig. Satt nyss och snackade med honom på msn och han började snacka om att han ska tatuera in nån bild med sitt favorit lag. Jag kom på en bättre idé, men fick dissen :( Kolla här:

Elisa. säger:
Tänk om du hade tatuerat en bild på mig istället?xD
Såå mycket snyggare!
#17 Jocké säger:
ahahaha kan ju inte smutsa ner mig?

Tur att jag känner dig så bra din jävel ;)

Sov alldeles för länge som vanligt idag. Gick upp, målade några saker som jag inte gjorde klart i förrgår. For sen iväg med Harila in till stan där vi köpte lite små saker ;D Sen for vi hem och sen dess har jag fixat i mitt rum i flera timmar. Myyyycket jobb! Men bra blir de ;P hoppas jag. Ikväll blir det att se This is it med Elli! Ciaaao :)


Vaknade först runt 12 idag. Ringde till harila och trötta som vi var kom vi överrens om att vi skulle skita i att åka till storheden som planerat. Blev istället att sova en timme till innan ajg tillslut släpade mig upp. Satt och degade ett tag innan jag kom fram till att vi skulle åka iallafall, såå jag ringde Harila och runt tre åkte vi. For först till barnens hus och sen ut till storheden. Kan väl inte påstå att jag handlade överdrivet mycket, blev mest att kolla på saker te helgen. Kom även på vad jag ska vara :) Träffade av ren slump på mamma på Onoff så vi for och köpte färg till min vägg påvägen hem. Blev att måla klart idag, ska försöka få klart mitt rum på torsdag ;P
Har målat klart min röda vägg idag, i morrn blir det att vara med Harila :) Sen bio på kvällen med Elli!:D Äntligen. Nu ska jag nörda lite till, sen sova! Natti :)




Jag är glad för din skull.

Tänkte skriva lite innan jag ska gå för att möta Harila. Igår gjorde jag klart rummet (trodde jag), som jag hållt på med i veckor. Märkte dock idag att väggen är flammig så jag måste måla ett varv till, orka?.. xD Men måste man så måste man. Är iallafall klar om inte allt för länge :)
Kvällen spenderades hos Almir, det var trevlans :)

Idag har jag pysslat på i rummet som vanligt och sen vare hooockey! Jag blir aldrig less på att jobba där, I love it :) Måste bland annat bero på att jag jobbar med så sjukt härliga människor, och att man träffar massa som man känner ;) Är hockey på lördag också, får dock se om man orkar fara då. Funderar på att ha fest i helgen om jag får huset själv. Vi får se :P På söndag blir det att fara till nordpolen med Harila, Alle, Jocke och nån fler :D

Nu umgås med harila! Ciao ;D

Vintertid

Ni tror inte jag glömt ställa om klockan i natt?.. och gått upp en timme för tidigt-.-

Haparanda

Var i Haparandra idag ;D Vi for hem ifrån 07.00, trött tjej..? Vi började iallafall på skopunkten, hade tänkt köpa mig ett par vinterskor, helst uggs. Dom planerna ändrades dock direkt jag kom in där och såg hur mycke snygga skor som helst, som var allt annat än vinterskor. Köpte ett par skor med nitar och ett par höga stövlar :) For sen vidare till På gränsen där dom har en av mina favorit affärer, nämligen seppälä(stavning?), jag älskar den affären, kan vara där hur länge som helst :P Köpte en typ tunika, svart med paljetter :) Vi gick runt i köpcentret innan vi återvände till Sverige och käkade på Max, kan det bli mer svenskt? Tror inte det ;) Seeen for vi på Ikea, där jag inte skulle handla något. Blev dock att vi handlade mest till mitt rum. Köpte en svart, låg hylla och en svart hög hylla ;) Köpte även en ram till Madonna affishen som jag dock måste måla om. Vi avslutade dagen men att gå på Stadium där jag ÄNTLIGEN (tro det eller ej) hittade en jacka :D Fick bli en grå Everest^^ Sen for vi hem och det är underbart att vara hemma, har inte suttit mycket idag -.- Svin bra dag iallafall! Här kommer lite bilder ;D



Sitter här och mögglar, typ x) Hade två lektioner idag så slutade runt elva:D Gick på stan med David en stund och kollade jackor. Han ska köpa en Canada goose, ge mig!!! Jag hittade faktiskt också en, men den var konstig i handlederna så jag skiter i den. Gick sen och köpte ett busskort och åkte buss med Carro hem :) Har sen bara suttit här och sen tränat på pois rätt länge. Ikväll blir det att dra ut med jens, tony och jocke om jag orkar ;P Jag är dock väääldigt tveksam då vi ska vara ute hela kvällen, fy va kallt, frusen som man är -.- Så vi får se, måste hem tidigt också. Åker till haparanda i morgon, vi åker åtta på morgonen. Jag vill sooova! ;O Ska shoppa där iaf, får se om jag hittar något. Vi ska på Ikea sen På gränsen ;D Jag älskar det köpcentret! Hittar alltid en massa saker där såå det blir feting kul :) När jag kommer hem blir det eventuella att gå till Lina en sväng :) Om jag inte är hemma jätte sent vill säga.

Jag måste börja sitta mindre vid datorn har jag kommit fram till :P Ciaao!


Sommar 09<333



Bli frisk snorunge:)<3

Hade praktik idag till halv tre, drog sen hem och käkade innan jag och Lina promenerade iväg till hockeyn :) Hockeyn var kul, som alltid:P Hann dock inte stanna kvar :/ Kom på att jag har engelska till i morgon, bra att jag inte har pluggat på det tidigare?..-.- nja. Jag har insett att jag förmodligen inte kommer orka plugga ikväll heller, men jag måste.............

I morgon kväll blir det nog att vara med Tony, Jens och Jocke, hejdå :D

Dräkter

Sitter och kollar på en massa maskeradkläder, alltidd lika kul ;D Hittade två grymt snygga, tyvärr är båda lite för sexiga för att jag skulle ha dom på en halloween fest.
http://www.evasunderklader.se/kostymer/froeken-polis-kostym/
http://www.evasunderklader.se/kostymer/kostym-bi-draekt/

Här kommer en trött och seg uppdatering från lilla mig.
Blev filmkväll hos mig igår. Harila, Jens, Jon och Ricke var här :) Vi såg Armgeddon, kan inte påstå att jag var överdrivet koncentrerad på filmen. Harila var där emot det, hon lipade som alltid när det var sorgligt:) Sötunge<33 haha. Harila och Jon drog runt tolv då filmen var slut, ricke och jens stannade däremot kvar. Vi låg och kollade lite på tv när det var en reklam om wii sports och ricke började prata om att han inte spelat det. Sååå jag tog fram det och vi körde det ett bra tag ;) Dom drog hem runt tre.
Ringde Joakim Gidlund och låg och snackade med han ett bra tag innan jag tillslut somnade. Glömde smart som jag var att ställa väckaren såå jag vaknade först halv två, deppigt? xD Jag hatar att sova så länge -.-

Jag är seg som bara den idag, lär inte vakna x) Ska nog på en promenad med Harila ikväll iaf, får hoppas att man blir pigg då xD I morrn är det skola igen, på fredag blir det loooov! Underbart :D Bilderna från igår kväll går inte att ladda upp nu :S Hm.. får fixa ikväll. Ciaao!

Movietajm

Har idag målat i mitt rum nästan hela dagen, snart klart =)=)=) Ska försöka göra klart i morgon ;P Harila har varit pluttinuttig och suttit och stirrat på mig hela dagen.. xD Slutade runt fyra, Jon kom och hämtade upp oss och vi for och köpte hockeybiljetter åt honom, sen for vi hem igen (; Haha, ikväll blir det film med Harila, Jens, Jon och kanske Ricke;D Vi ska se armageddon som Harila tydligen aldrig sett. Det förvånar mig eftersom den går på tv jämt, men det är ju Harila vi pratar om ;) Hadet!

Tro det eller ej..

... men vet ni vad jag har gjort?:D Jag har skickat in lämplighetsundersökningen till lumpen ;O Jag är inte säker på att jag vill göra lumpen, men jag är väldigt sugen på det och jag vill mönstra, sen får vi se vad som händer :)

Korvkastning

En liten snabb uppdatering här:) Praktik idag, fungerar som när jag sommarjobbade. Jag hjälper personalen, när jag inte gör det äter jag, dricker varmchoklad eller pluggar. Plugget är väl det enda som skiljer x) Men jag trivs jätte bra. Efter praktiken for jag hem och käkade innan jag for hem på hockeyn för att jobba. När vi kom dit fick vi veta att vi hade en liten annorlunda uppgift, vi skulle kasta ut 300 korvar till publiken under matchen x) Haha, det första jag tänkte på var att man skulle lyckas pricka någon i huvudet. Fick sen massa regler för att undvika det ;) Det var faktiskt riktigt kul att gå runt och skrika: KOOOORV! Och kasta ut till en massa människor som såg jätte lyckliga ut. Träffade sötFanny en sväng också, hon hade sett mig gå runt och kasta korv så jag gick för att söka upp henne under pausen. Ska umgås med henne i morgon när jag slutar, ska bli trevlans :D Nu ska jag sätta mig och prata i telefon, sen blire att sova :) Godnatti!

Sitter här och lyssnar på musik och känner mig såhääär rastlös -.-
Hade första praktikdagen idag, personalen kände igen mig och några av de boende :) Allt var precis som när jag sommarjobbade där, sjukt härligt att man redan kan rutinerna. Blev en slö dag, skönt det :P
Har beslut ångest angående träningen. Jag borde verkligen, verkligen inte träna med tanke på hur ont jag har i mina ben men kan jag låta bli?;/ Hm vi får väl se.

Har övergett min gamla dator och har nästan inga bilder här på det blir bildtorka i några dagar;P

Hade som vanligt skola idag. Vi började med att träna på att ta blodprover på en låtsas arm, det gick finemang, jag tycker det är så sjukt kul:) Vi slutade lektionen runt tio och då gick jag, Lisa Lejon och David för att käka på Maaax :) Fastän det var pannkaka på skolan. Som tur var är jag inte så över förtjust i skolans pannkaka så det passade utmärkt att fördriva hålet med att gå och käka där. Vi började inte förren halv ett igen. Dåå hade vi svenska, såg på film bland annat :) Jag var sjukt trött sååå jag måste erkänna att jag inte var speciellt koncentrerad under den, blev ett och annat sms istället. Hade sen samhälls innan vi sluuutade! Slutade runt tre och då gick jag till stan för att åka med Harila till storheden. Mamma hämtade upp oss där någon timme senare och vi for vidare till Dollar store där jag köpte en tvättkorg, nå glasbollar att ha i fönstret och en liten navelpiercing. Mycket nöjd ;)

Fick en bärbar dator från skolan idag, som jag egentligen bara lånar tills jag går i trean och mest troligt får köpa loss den :P Den fungerar utmärkt, har dock inte så överdrivet stor användning av den i skolan eftersom vi inte har internet än ;) Ville inte lämna datorn i skåpet till fredag så jag fick släpa runt den gigantiska datorväskan efter att vi slutat tills jag var hemma, smått less?xD kanske..
Nåja, i morgon börjar praktiken och jag ser verkligen fram emot den, känns som om den kommer bli toppen, bara att hoppas. Har numera praktik varje onsdag och torsdag :) Underbart!

Idag var första dagen i nya klassen :) Jag saknar självklart den gamla, men nya klassen verkar riktigt bra =) Fick även veta min praktikplats som jag börjar på redan på onsdag, blev på samma ställe som jag sommarjobbade, samma avdelning och allt :D Grymt kul, jag trivdes hur bra som helst där!

Skulle egentlige haft träning idag kl 18. Slutade 16.40 så tanken var att jag skulle med Harila och käka någonstans och sen skynda till poisträningen. Träningen blev dock inställd vilket var en storbesvikelse, bland annat för att jag är för snål för att käka ute just nu, om det inte är ett måste som det hade vart om jag haft träning. Jaja, mamma hämtade upp mig efter skolan och vi for runt och kollade på lite jackor, hittade en som var typ lila men jag ska inte köpa den. For till storheden en sväng där jag shoppade lite. Dock inte en jacka. Hittade ett par trosor och en typ tunika :) Sen blev det hem och käka, får se om jag ska plugga eller sitta och prata med folk på msn resten av kvällen. Här kommer tre bilder från förra poisträningen=)

Tindra

Jag gick runt och sökte Tindra här om dagen och kunde verkligen inte hitta henne. Tillslut hittade mamma henne ;) Titta så söt!

Har precis kommit hem efter att ha fått lite hjälp med Matte B, tack snälla, jag hade inte fixat det annars x) Saker och ting börja klarna nu så det ska nog gå vägen!:D

Satt i natt och läste i lite bloggar. Kom in på två bloggar som jag tycker är värda att länka, dom kommer här:
http://www.singelpappa.blogg.se/
http://www.branden.blogg.se/

Den första handlar om en man som förlorar som är med om en bilolycka tillsammans med sina två barn och sin fru. Han hann rädda sitt ena barn, det andra barnet och mamman dog.
Den andra bloggen handlar om en kvinna och hennes familj som förlorar sitt hus i en brand, hur dom helt plötsligt inte har någonting kvar. Ett tag senare dör även hennes man i en annan olycka och hon står själv med sina två döttrar.

Jag förstår verkligen inte hur man kan gå vidare efter att ha varit med om något sånt här. Hur kan man se ljuset igen? Just nu tror jag att jag bara skulle lägga mig ner och dö, men när det väl händer måste man ju fixa det. På något sätt..
Bra bloggar iallafall, härligt att se att folk ändå kan gå vidare trots sådana tragiska olyckor. Som någon skrev:
Tänk på vad du har och inte vad du kunde haft.

Elliiii

Grymt slö dag. Var och handlade med min mor, sen käkade jag och gick till Elli. Vi gjorde verkligen ingenting, sååå skönt xD Bara slappade. Ni får en bild på mig, Elli och hennes loverboy Johannes ;D

Den här dagen suger x) Jag sov alldeles för länge, vilket iofs är skönt men ändå sjukt jobbigt. Det är ju ingen idé att göra något? Nåja, tur att kvällen finns x) Ska vara med Elli, Harila, Sofie och Krille och kanske nån mer=)
Gårdagen började hos Emma men slutade i stan :) Det blev en trevlig kväll men kändes som om vi mest virrade omkring sista stunden på kvällen ;/ Nåja, måste göras om!:D Här kommer bilder från igår!



Just det måste ju skriva! Blir party med gänget i klassen i morrn ;D Jesse fyller år idag också :) grattis till dig!

Hade sista praktiken idag, kändes faktiskt riktigt tråkigt att sluta där eftersom jag trivs jätte bra. Men men :) Dom bjöd mig på lunch idag eftersom det var sista dagen, sjukt gulligt av dom.
Fick sluta redan runt två vilket var skönt eftersom jag behövde plugga egentligen. Vad gjorde jag? Jag la mig och sov -.- Kul liv?xD Jag måste börja sova på nätterna, fastän jag inte är trött. Mina dagar denna vecka: Praktik, sova/plugga, träna/jobba/plugga xD Nååja ;) Jag ska skärpa mig nån gång. For iallafall och jobbade på hockeyn runt fem, kul som vanligt :) Måste dock påstå att jag alltid är lika rädd för att mitt leende ska se fejkat ut ;O Jag menar, vanligtvis står man ju inte och ler i en och en halv timme i sträck?xD
Efter hockeyn käkade vi hamburgare som alltid när vi slutat och sen skjutsade mamma mig till SF så jag kunde hämta ut biobiljetter. Jag och Elli bokade igår biljetter till This is it, nån film om Michael Jackson :) Så vi ska gå och se den på premiärdagen, bara 20 dagar kvar.. ;)


Jag blev lite förvånad när jag såg nyheterna nyss. Jag trodde svininfluensan höll på att försvinna, nu berättar dom att massa elever på en skola i Skellefteå blivit smittade :S Hjälp, Skellefteå är ju nära? Och flera släktingar till mig bor där. Iiisch, ge mig vaccin nu. Jag som inte ens hade tänkt ta det :S

Jag borde verkligen inte vara uppa nu, klockan är snart ett och jag börjar halv åtta i morgon -.- Men jag sitter och pratar med roligt folk på msn och jag kan inte riktigt slita mig. Hade träning ikväll, fick veta att jag och Carro är lagkapterner i år, det blir kul ;D Träningen gick hyffsat bra annars, har ont i mina fotleder så jag kan inte köra allt. Men annars så :) Blir väl att beställa läkartid snart, om jag orkar. Jag måste.

Jaja, godnatt xD

Praktik

Så sjukt jobbig dag egentligen xD Det är verkligen stanna-hemma-väder-.- Var inte alls pepp för praktik i morse, det regnade och blåste som bara den när jag vaknade ;O Kom två min sent i morse och tror ni inte dom hade gått iväg på ett möte? Som dom glömt berätta om :p Hittade som tur var en ur personalen och han visade vars jag skulle. Tur de :) Höll helt seriöst på att somna, börjar halv åtta på morgonen med en timmes möte, hur kan man hålla sig vaken? Hade sen möte med en lärare som kom och hälsade på, det gick finfint.

Blev annars en slapp dag, suttit och pysslat på hela dagen bara, inte gjort mycke alls. Jag kan btw äta igen! Lycka.. så nu måste jag ta ige gårdagen ;) Ehe, hejdå!

Tomte

Hade praktik idag och var i tovningen, måste ju visa resultatet. Gjorde en liten tomte;D

Bilder

Hockey:D


Fredagkväll:)



Carro och Sara ;D

For till skolan 11 i morse, hade idrott=) Försökte vara med men mina fotleder svek mig, så jag fick sätta mig efter ett tag. Hade sen möte och sen matte. Jag fattar lika lite som alltid av matten, blir mest att sitta och snacka med Anna och Linnéa men jag jobbar lite hemma ibland, så det får gå på nått sätt. Slutade tjugo i fem, satt och väntade på Harila tills hon slutade (typ några min) sen gick jag och hon och käkade på dagobeert ;D Det mest smärtsamma besöket jag gjort där hittills, mina tänder.... xD Blev sen att skynda till hälsanshus där vi hade poisträning!!!!!:D Äntligen! Vi tränade med Kiwidos idag, var mycket svårare än jag trott dock ;P Träning ger färdighet, blir att träna mycket hemma.

Om någon inte förstår så har inte texten med bilden att göra, det fick bli en randombild ;D
Sovatajm.. godnatt.

Morgon

Har sovmorgon till kvart över elva, hade dock tandläkar tid 11.15 i morse.. kul xD Hade tänkt käka med Harila på dagobert idag, blir nog att käka något flytande ist:P Middagen på LTU blir nog också att ställa in tyvärr. Får se hur ont jag har ;P Jag la mig inte före halv två i natt, får skylla mig själv :P Nåja, nu ska jag sova en stund sen skola =) Ciaao!

Gullevän:)<3

Kanelbullens dag


Idag hade jag reklam utdelning, och en till i laget egentligen men hon kunde inte. Harila var världens finaste och offrade sig :') Gick grymt fort idag. Det som förra gången tog 6h tog idag bara 3h. Var inte lika hemskt idag, var inte samma hemska värme som det var sist. Jag älskar värme, men när man jobbar är den verkligen plågsam x) Var idag ganska blåsigt, skönt väder att dela ut i. När vi hade typ 10min kvar kom jag på att det var kanelbullens dag vilket betyder att man måste baka bullar. Såå blev det, for och handlade efter vi var klara och jag, min mor och Harila bakade vanilj och kanelbullar :) Gooooda blev dom! Mitt intresse för att baka dom färdigt svek dock när jag hittade roliga Björn Gustafsson klipp istället, mamma och harila avslutade jobbet x) Följde nydligen Harila halvvägs hem till henne, upptäckte att det är snöblandat regn :D SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! Äntligen, nu blire lite ljusare ;D

I morgon har jag tandläkare 08.30, kul? Nej x) Speciellt inte med tanke på att jag börjar 11.15.. -.- Dessutom ska jag på middag med nån LTUsak på onsdag, kommer inte kunna käka eftersom jag ska spänna tågbanan. När skolan slutar i morgon ska och Harila käka på Dagobert sen är det poisträning som gäller :D ÄNTLIGEN!!

Svengelska

Som många vet är min dator helt störd. Harila påpekade för ett tag sen att den blandade svenska och engelska ord, idag orkade jag äntligen printa det så här får ni ett fint exempel på svengelska:

Än en gång: Jag hatar min dator x)

Skumt

Blev en helskum kväll igår, lyckad till ett början, misslyckad mot slutet. Men alla kvällar kan ju inte vara perfekta, eller hur?

Började med att vi satt hemma hos Harila. Det var jag, hon, Carro och Sara. Vi drack lite innan vi drog in till stan för att möta upp några som vi skulle på fest med. När vi kommit till stan stod vi och pratade med lite folk en snabbis innan vi försökte ringa personen vi skulle möta, människans mobil var avstängd så vi fick inte tag på dom. Jag och Harila for istället och träffade Jon ett tag. När vi vart med honom en stund drog vi till Sara där vi satt en stund sen for vi in till stan igen. Blev dock att dra hem rätt tidigt med tanke på endel saker som hände (som inte bör skrivas här) och eftersom det var så sjukt kallt. Jon var gullig och skjutsade hem oss :) Var trevligt att träffa Jon också, var sjuuukt länge sen. Det blev en väldigt skum kväll, men sånt händer.

Idag fyller farmor år :D Grattis till världen bästa farmor!<3
Har varit och firat henne, sen blev det att åka och kolla på vinterjackor och jag hittade som vanligt ingen ;) For sen direkt till hockeyn och började jobba. Jag och Harila stod först och sålde matchprogram, träffade flera kompisar som skulle se hockey :) Var även jag och Harila som höll i flaggorna. Blev lite tjorv med det. I början när björngapet skulle ner tjorvade det, när vi var på väg ut med flaggorna dunsade det ner när vi gick under det, hm?? När vi står med flaggorna ska vi alltid stå under nationalsången. Det var dock ingen som kom och sjöng så bara första versen spelades upp och vi ska alltid gå in när natioonalsången är slut, såå vi blev rätt ställda. Men men, vi gick in till slut, och vi blev inte utskrattade såå.. xD

Ikväll blir att vara med Elli:) Tror Jon skulle komma förbi och säga hej också innan han åker iväg på arbete igen. Bilder kommer senare sen, tjingeling =)

Fredag;D

Jag fattar inte, jag är så sjuuukt trött idag ;O Försov mig en kvart i morse, ändå var jag svinit trött när jag vaknade x) Gick till skolan, hade matte och engelska. På engelskan höll jag på att somna så jag gick ut från den ett tag för att inte göra det -.- Käkade lunch, gick på stan med Linnéa och Harila ett tag. For sen hem och sov, vaknade typ fem x) Är fortfarande sjukt trött, hur ska jag överleva kvällen?;O Hm ;) Kvällen spenderas med Harila, Carro och Carros kompis ;D Ska ses hos Harila sen får vi se vad vi gör.
I morgon blir det att jobba på hockeyn och på kvällen hoppas jag på att få en liten skymt av Ellipelli ;D På söndag blir det reklamtjoffs med hockeyn, jobbit-.-

Jag var och kollade på skor idag, ska köpa ett par uggs när jag hittar, upptäckte nämligen idag hur sjuuukt sköna dom är :) Blir nog beige eller svarta. Sökte även efter en vinterjacka, den enda jag ville ha kostar 2000, så det är bara att glömma :( Jag kan ge upp, jag kommer aldrig lyckas hitta en jacka xD Jag sökte förra året också, hittade en som jag inte vill använda. Hm!-.-
Nåja, ha en bra kväll :D


Blondin

Jag har gjort mer blonda slingor nu ;D Fick syn på min utväxt i morse, sååå efter orienteringen drog jag och köpte ett paket blekning och släpade hit Elli och hennes sydafrikanska vän ;) Tack för hjälpen :D

Orienteringen gick faktiskt bra, tog kanske en och en halv timme^^ Jag gick med Anna, det var jätte trevligt:)
 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates