Subscribe News Feed Subscribe Comments

Jag är på grymt bra humör idag, fastän jag är trött. Livet leker som bara den, fastän jag sitter hemma på en fredagkväll ;>

Började skolan kvar över åtta i morse, matte och sen engelska som vi såg film på. Sen var det hål 11.10-14.15 sååå jag for hem för att hämta träningskläder och ett papper som jag behövde för att föra över nå pengar till mitt konto. När jag kom hem käkade jag och tog med sakerna innan jag gick till bussen, jag glömde självklart pappret som jag behövde och har alltså inga pengar före måndag-.- Surt.
Drog till gymmet, tränade typ en timme innan och duschade och drog till skolan. På skolan såg vi film, igen. Sen slutade vi och jag drog hem och var med Elli=)

Jag brukar ha svårt att ta det lugnt på fredagar, hittar alltid något att göra, något som är mer frestande än att vara hemma och ta det lugnt. Det gjorde jag även idag, men jag blev för trött och ibland får man tvinga sig själv att sitta hemma och ta det lugnt. Så blev det, och jag behöver det verkligen känner jag. ;P I morgon blir det att jobba på hockeyn, kanske den sista matchen beroende på om dom vinner eller inte. Jag vill inte att det ska ta slut, jag vill fortsätta jobba där. Under alla hockeymatcher som varit har jag bara missat 2 matcher om jag inte minns fel, och det har varit när jag absolut inte kunnat vara där. Jag trivs bra som fan där, jag får stå på isen, jag får se matchen och jag jobbar med svin skönt människor så det kan inte bli bättre =) Jag ställer in mig på att jag går in på isen och kör introt en sista gång för denna säsong, bara för att slippa bli besviken ;) Efter hockeyn i morgon tar jag förhoppningsvis igen det jag missar ikväll, dvs umgås med roligt folk:) Nu slutar jag skriva och går och städar mitt rum, på en fredagkväll.. xD Godnatt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates