Subscribe News Feed Subscribe Comments

Slutat av sportlovet blev riktigt bra, och det känns som om det blev ett sånt lov jag hade hoppats på. Vad hade jag hoppats på?.. Ett lov där man kunde åka mycke slalom, skridskor och pulka ;)
Det blev en kväll i pulkbacken, en heldag i storklinten och två turer ut på isen :) Var sen till läkare på fredag efter att ha fått nya blödningar i min tå och fick höra att den är bruten och att jag ska vila i tre veckor. Jag... sitta stilla?.... Nej x) Inte en chans, det går inte. Jag börjar klättra på väggarna rätt fort, så jag fortsätter att träna, men tränar sånt som inte tån far illa av, typ styrketräning.

Var träning idag och vi fick veta poängen från tävlingen, riktigt bra :) Nu taggar vi inför RM som sagt, och det ska bli ännu bättre. Fick även veta att man kan följa med på SM för att heja på de lagen som tävlar då, något som man dock måste betala själv. Jag funderar på saken : ) Jag älskar att titta på cheerleading, men om det blir för dyrt kan jag inte eftersom jag drar till Magaluf ett tag efter bara.

Nu ska jag sova, lägger upp bilder i typ morgon ;) natti!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates