Subscribe News Feed Subscribe Comments

Skumt

Blev en helskum kväll igår, lyckad till ett början, misslyckad mot slutet. Men alla kvällar kan ju inte vara perfekta, eller hur?

Började med att vi satt hemma hos Harila. Det var jag, hon, Carro och Sara. Vi drack lite innan vi drog in till stan för att möta upp några som vi skulle på fest med. När vi kommit till stan stod vi och pratade med lite folk en snabbis innan vi försökte ringa personen vi skulle möta, människans mobil var avstängd så vi fick inte tag på dom. Jag och Harila for istället och träffade Jon ett tag. När vi vart med honom en stund drog vi till Sara där vi satt en stund sen for vi in till stan igen. Blev dock att dra hem rätt tidigt med tanke på endel saker som hände (som inte bör skrivas här) och eftersom det var så sjukt kallt. Jon var gullig och skjutsade hem oss :) Var trevligt att träffa Jon också, var sjuuukt länge sen. Det blev en väldigt skum kväll, men sånt händer.

Idag fyller farmor år :D Grattis till världen bästa farmor!<3
Har varit och firat henne, sen blev det att åka och kolla på vinterjackor och jag hittade som vanligt ingen ;) For sen direkt till hockeyn och började jobba. Jag och Harila stod först och sålde matchprogram, träffade flera kompisar som skulle se hockey :) Var även jag och Harila som höll i flaggorna. Blev lite tjorv med det. I början när björngapet skulle ner tjorvade det, när vi var på väg ut med flaggorna dunsade det ner när vi gick under det, hm?? När vi står med flaggorna ska vi alltid stå under nationalsången. Det var dock ingen som kom och sjöng så bara första versen spelades upp och vi ska alltid gå in när natioonalsången är slut, såå vi blev rätt ställda. Men men, vi gick in till slut, och vi blev inte utskrattade såå.. xD

Ikväll blir att vara med Elli:) Tror Jon skulle komma förbi och säga hej också innan han åker iväg på arbete igen. Bilder kommer senare sen, tjingeling =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates