Subscribe News Feed Subscribe Comments

Söndag =)

Jag och Jocke har varit tillsammans i ett år och elva månader igår tydligen (hade inte en tanke på det igår). Haha, men grattis till oss iallafall :D<3

Sov till tre idag, första gången på riktigt länge som jag sovit längre än Jocke ;O När jag vaknade käkade jag frukost och hoppade i duschen. Sen har jag inte gjort något mer.
I morgon är det tanläkaren, praktik, sen blir det träning ^^ Jag är inte alls nervös för praktiken, trodde jag skulle vara jätte nervös. Ska vara 08.10 hos tandläkaren, sen går jag till Mia och tittar lite på henne :) Sen typ runt halv tio kanske?.. så måste vi söka reda på vars praktiken är, vi har inte en aning och stället finns inte med på hitta.se, mysko.
Jocke kommer mest troligt hit den tionde och är en vecka ;D Sen har han tävling på lördagen. Hoppas det går finemang=) Vi ska fira Lisas födelsedag den 11 också ;) det blir trevlans. Jag ska käka pannacotta med blåbär och ett hallon nu, mums.
Jag har förresten kommit över min tandställnings skräck, nu vill jag bara göra bort skiten ;p Här kommer en bild på mig och Jocke, hejdå gott folk.


2 kommentarer:

Linus sa...

´´sen går jag till Mia och tittar lite på henne´´ Tänk om lite på den där meningen ;P

Anonym sa...

Sann kärlek kan inte döljas.

Skicka en kommentar

 
Shit happens | TNB Tested by Blogger Templates